Huisarts Boersma, Huisarts Deo neo, Huisarts Haarlem Noord
Header afbeelding
Huisarts Boersma
van Ostadestraat 1 zwart 2023 XA
Haarlem

Huisarts Boersma / Huisarts Deo Neo

 


Per 10 november verhuist de praktijk naar een nieuwe locatie, vlakbij de oude locatie.

Het nieuwe adres wordt:

Van Ostadestraat 1 zwart
2023XA Haarlem

U verhuist automatisch met ons mee.

Op de nieuwe locatie krijgt u dezelfde goede zorg, door dezelfde vertrouwde gezichten; het is er goedkoper parkeren (met stop en shop) en de bus/ov stopt voor de deur.
Na 10 jaar is de zorg zodanig toegenomen, dat het niet meer in het oude pand paste. In het nieuwe pand zijn we weer klaar voor de toekomst.  De praktijk krijgt ook een nieuwe naam: Huisarts Deo Neo (een knipoog naar het oude kennemer gasthuis locatie Deo dat er vroeger om de hoek gevestigd was)

On 10th of november the practise will move to a new location, nearby th old one. The new adress will be:

Van Ostadestraat 1 zwart
2023XA Haarlem

At the new location you will receive the same healthcare, by the same team of professionals as before. Parking is cheaper an easy, there’s a busstop nearby. After 10 years of service the healthcare need is growing. The old location became too small. At the new location we are ready for the future. The new practise is called: Huisarts Deo Neo. (in referrence to an old location “Deo” of the former Kennemer Gasthuis)

Griepvaccinaties

Inmiddels zijn de meeste griepvaccinaties gegeven aan de mensen die een uitnodiging hebben gekregen. Heeft u de prikrondes gemist of heeft u een vraag over de griepvaccinatie: neem dan contact op met de praktijk.

Coronavirus

Voor vragen over corona en de coronavaccinaties kijkt u op www.rijksoverheid.nl en www.coronacheck.nl.

De Boostervaccinaties worden gegeven via de GGD. De huisarts doet geen vaccinaties. Indien u niet mobiel bent kunt u contact opnemen met de praktijk. Wij geven uw gegevens dan door naar de GGD voor de mobiele prikteams. De vaccinaties aan huis door de GGD vinden pas later plaats. Een vaccinatie via de priklocaties gaat sneller.

Heeft u een vaccinatie gehad van de huisarts in april en juni 2021 en kunt u de QR-code niet zien door een ontbrekende vaccinatie: neem dan contact op met de praktijk.

Telefonische bereikbaarheid

De telefonische bereikbaarheid van de praktijk is als volgt:

  • Voor afspraken en overige vragen kunt u bellen tussen 8:00-12:00u en tussen 13:30-15:00u.
  • Er is Lunchpauze en doktersoverleg tussen 12:00u -13:30u,
  • In de middag kan de bereikbaarheid beperkt zijn ivm assistente spreekuur en overige werkzaamheden. De praktijk is in die gevallen alleen bereikbaar voor spoedgevallen en dringende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.
  • De receptenlijn is de gehele dag bereikbaar

Elektronisch patiënten dossier

Geef nu online toestemming voor inzage in uw patiëntendossier op